fbpx

Sudoperi

Sudoperi

Sudoperi

Previous
Next

Širok asortiman sudopera, inovativni koncept i profinjen dizajn je ono što Isowood nudi svojim kupcima.

U osnovi svakog proizvoda ubačeni su principi Isowood filozofije: najviša kvaliteta sirovih materijala, lakoća upotrebe i sigurnost pri korištenju, štednja vodne energije i zaštita okoliša.

 Na stanju imamo sudopere različitih oblika (pravokutni, kvadratni, okrugli), dimenzija, boja i građe (inox ili granit) koji će se uklopiti u svaku kuhinju. 

Inox sudoperi izrađeni su od nerđajućeg plemenitog čelika. Asortiman obuhvata nasadne, usadne i podgradne sudopere, u varijantama poliranog, reljefnog i mat finiša. Nasadne sudopere se ugrađuju kao gornji deo kuhinjskog ormarića, odnosno pokrivaju ga čitavom površinom. Usadne sudopere se ugrađuju u kuhinjski pult i predstavljaju deo ukupne radne površine. Podgradne sudopere ugrađuju se sa donje strane kuhinjskog pulta, pri čemu rub sudopere prekriva površina pulta. Sudopere xGranit izrađuju se od kompozitnog materijala, čiji je glavni sastojak kvarc – najtvrđi element granita.
Zato su ove sudopere izuzetno trajne i otporne na grebanje. Modernog dizajna, sa izgledom prirodnog kamena i dostupne u više boja i oblika. Sudopere xGranit su veoma jednostavne za održavanje.
Scroll to Top