fbpx

Usluge

Usluge

Usluge

Rezanje i kantovanje

U našem prodajnom programu, našim kupcima možemo ponuditi veliki izbor iverice, radnih ploča, zidnih obloga, medijapana, OSB ploča, šperploča i lesomala. Kako bi poboljšali uslugu i ponudu prema našim kupcima firma ima i pogon gdje se vrši rezanje i kantiranje iverice.

Optimizacija krojnih lista

Da bi kupac imao maksimalnu iskoristivost materijala, na osnovu dimenzija za rezanje komada prvo se radi optimizacija krojnih lista. Pomoću kompjuterskog programa daje se najbolje rješenje za maksimalnu iskoristivost ploče uz minimalan otpad. Svaki naš kupac će dobiti besplatnu uslugu optimizacije krojne liste. ​

Rezanje prema optimiziranoj listi ​

Na osnovu urađene optimizirane liste za krojenje odabrani materijal se reže na savremenoj CNC
mašini. Kvalitet reza zadovoljava najviše norme za daljnu obradu komada. Mašina
može da vrši rezanje ploča svih debljina i materijala. Iverica, OSB ploča, radne ploče, zidne obloge,
medijapan, sperploča i sl. ​

Kantiranje trake

Da bi završno lijepljenje trake na komade bilo što kvalitetnije radimo na najsavremenijim mašinama. Kantiranje se vrši u sljedećim debljinama: 0,5, 0,8, 1, 2, 4 mm.

Kreativnost

Naša kompanija je vodeća u svom polju, te smo posvećeni kvalitetnijom i brzom uslugom u svrhu zadovoljavanja želja i potreba svih naših trenutnih i budućih kupaca i partnera. Radimo kreativno i učinkovito, Vaše je samo da odaberete, a ostalo je naša briga.

Zašto odabrati
nas ?

Isowood d.o.o. je firma koja se isključivo bavi finalnom preradom drveta. Shodno tome u našem asortimanu možete naći širok spektar proizvoda. Između ostalog u ponudi imamo: kuhinjske ploče, zidne obloge, lajsne za kuhinjske ploče, baglame, ručkice, sudopere, česme, oplemenjenu ivericu,

Profesionalnost

Kroz naš posao uvijek pokušavamo razumijeti potrebe kupaca, zadovoljiti njihove zatjeve i premašiti njihova očekivanja. To postižemo neprekidnim poboljšanjem kvaliteta proizvoda, usavršavanjem radnika, jačanjem partnerskih veza sa renomiranim proizvođačima. Dugogodišnje iskustvo garancija su kvaliteta i profesionalnost.

Scroll to Top